Malaysia - destinație de vis

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1342
Mărime: 647.72KB (arhivat)
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Relaxeaza-te intr-un paradis tropical

Plajele din Malaysia sunt unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Asiei. Daca te numeri printre cei care evita destinatiile super-poluate aici te vei bucura de vacanta pe care ai a visat sa o petreci pe o insula pustie cu kilometri intregi de nisip alb neatins,ape albastre limpezi,cocotieri si pesti exotici. Iar in ceea ce priveste cazarea,imagineaza-ti pe de o parte vile luxoase construite pe piloni, in locuri discrete si , pe de alta parte, simple colibe imprastiate in pustiu.

Langkawi

Materializare a plajelor-paradis arhetipale, Langkawi este un arhipelarg de aproape 100 de insule, in marea lor majoritate nelocuite, la 18 mile departare de coasta de nord-est a Malsysiei , insula principala, Pulau Langkawi, are o suprafata nu mai mare de 65 kilometri partati si gazduieste o frumoasa padure tropicala, campuri de orez si sate adormite,inconjurate de nisipuri albe.

Coasta de Est

Coasta de Est a Malaysiei este o plaja tropicala ce se intinde pe 643 kilometri, din Tailanda pana in Singapore. Desi aici urmeaza sa se deschida hoteluri de lux, regiunea ramine inima culturala a tarii. Poti inchiria o camera de la localnici, intr-un sat de pescari si apoi sa navighezi spre insulele inconjurate de recife de corali.

Pangkor

Pangkor o insula inca stapana de jungla cu dafini umbrosi si plaje albe superbe. E o destinatie accesibila si unul dintre refugiile de week-end favorite ale malaysienilor care vor la randul lor sa scape de stresul urban.

Tioman

Tioman locul unde s-a filmat South Pacific, e una dintre cele mai frumoase insule din Marea de Sud a Chinei. Acum ca are si propriul aeroport cunoaste o crestere a numarului de statiuni. Insa e de ajuns sa te uiti spre dreapta si vei regasi farmecul plajelor pustii.

Penang

Penang supranumita Perla Orientului este o mica insula viu colorata, pe Coasta de Vest a Malaysiei gazduind plaje frumoase si unul dintre ultimele orasele chinezesti autentice din Asia.

Traseu: Bucuresti – Tioman – Langkawi – Coasta de est – Pangkor – Penang ( via Hong Kong);

Perioada : 15- 21 iunie 2007 ;

Ziua I : Bucuresti – Tioman

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare destinatia Tioman. Sosire in Tioman la ora 17:30 ,cazare la Japamala ,un boutique hotel foarte dragut cu cateva cabane amplasate printre palmieri sau direct pe plaja. Cina la cel mai cosmopolit restaurant Salang Beach Resort , unde se serveste mancare din bucatariile malayesiana, thailandeza si occidentala.

Preview document

Malaysia - destinație de vis - Pagina 1
Malaysia - destinație de vis - Pagina 2
Malaysia - destinație de vis - Pagina 3
Malaysia - destinație de vis - Pagina 4
Malaysia - destinație de vis - Pagina 5
Malaysia - destinație de vis - Pagina 6
Malaysia - destinație de vis - Pagina 7
Malaysia - destinație de vis - Pagina 8
Malaysia - destinație de vis - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Malaysia - Destinatie de Vis.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?